QENDRAT TONA SHËNDETËSORE

Shtatë klinika në katër shtete federale. Me një qëllim: për të promovuar shëndetin tuaj dhe për t’ju mbështetur. Në klinikat tona rehabilituese në zonat e Saksonisë, Berlin-Brandenburg dhe Saksonisë së Poshtme, ne ofrojmë shërbime rehabilitimi në fushat e neurologjisë, ortopedisë, geriatrisë, kardiologjisë dhe psikosomatikës.

Sachsen

NEUROLOGISCHES REHABILITATIONSZENTRUM LEIPZIG

Muldentalweg 1
04828 Bennewitz

+493425 888-0

SACHSENKLINIK BAD LAUSICK

Parkstraße 2
04651 Bad Lausick

+4934345 3-0

SACHSENKLINIK NAUNHOF

Eichaer Straße 44
04683 Naunhof

+4934293 400

AMBULANTES THERAPIEZENTRUM LEIPZIG

Waldstraße 14
04105 Leipzig

+49341 58988512

Brandenburg und Berlin

BRANDENBURGKLINIK BERLIN-BRANDENBURG

Brandenburgallee 1
16321 Bernau bei Berlin

+4933397 121200

REHA TAGESKLINIK BERLIN-PANKOW

Berliner Straße 129
13187 Berlin

+4930 814010-0

Niedersachsen

HERZOG-JULIUS-KLINIK BAD HARZBURG

Kurhausstraße 13-17
38667 Bad Harzburg

+495322 790-0

BARBAROSSA KLINIK BAD HARZBURG

Herzog-Julius-Straße 70-78
38667 Bad Harzburg

+495322 790-600