Kontakt

Adresa:

– Rruga e Durrësit, Ndërtesa 22, Hyrja 1, Vilë 3 katëshe, 1016 Tiranë.

– E hënë – e premte nga ora 09:00 deri 17:00.

Email:

mbf-albania@michels-care.com

Tel:

+355 44539798

Festat zyrtare:

  • Dita e Shenjtërimit të Shenjt Terezës – 05/09/2023
  • Dita Flamurit dhe e Pavarësisë – 28/11/2023
  • Dita e Çlirimit – 29/11/2023
  • Dita Kombëtare e Rinisë – 08/12/2023
  • Krishtlindje – 25/12/2023